Press "Enter" to skip to content

Zrenjanin: Izmenjen režim rada u ustanovama kulture

Biblioteka

U cilju preventivnih mera zaštite od Koronavirusa (COVID-19), novinska čitaonica Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” u predstojećem periodu biće zatvorena. 
Svi programi biblioteke se do daljeg otkazuju.
Odeljenja biblioteke rade po ustaljenom režimu, uz poštovanje smernica nadležnih službi koja se tiču dezinfekcije površina i razduženih knjiga. Uz sve ove mere, molimo korisnike da se i sami ophode odgovorno i da učestalost dolazaka svedu na razumnu meru, kako bi se trenutna situacija što pre okončala.  

Kulturni centar

Zbog aktuelne situacije u vezi sa korona virusom  i preporuka zvaničnika oko rizika njegovog prenošenja koji postoji kod javnih okupljanja –  dečji kviz „Ko će bolje, ko će pre?“, projekcija filma „Hotel Beograd“, koncert Svetislava Nićetina zakazan za petak, 13. mart i predstava „Sumrak bogova“ odlažu se do daljnjeg, dok će filmske projekcije u okviru Ciklusa danskog filma koje se održavaju u maloj sali Kulturnog centra svake srede i četvrtka od 20 časova realizovati prema predviđenom rasporedu.

Pozorište

Poštovana publiko, obaveštavamo Vas da je zbog aktuelne situacije u zemlji i regionu u vezi sa korona virusom i preporuka zvaničnika oko rizika njegovog prenošenja koji postoji kod javnih okupljanja u zatvorenim prostorima, uprava Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” donela odluku o obustavljanju igranja svih predstava i drugih zakazanih dešavanja – do daljeg.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *