Press "Enter" to skip to content

Živković kaže da “1 od 5 miliona” ima gazdu, oni odgovaraju – nismo ničiji

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je poziv Pokreta “1 od 5 miliona” da njegova stranka proglasi bojkot, inače će i oni izaći na predstojeće izbore, kao presedan. Vladimir Đurić iz Stranke moderne Srbije je rekao da Sporazum sa narodom nije samo sporazum o bojkotu. Tea Vukadin iz Pokreta je rekla da, ako budu izašli na izbore, to će biti iz razloga da neki “ne bi ušli na mala vrata neprimetno”.

Živković je gostujući u Novom danu ocenio da je to presedan i ističe da je besmisleno da neko ko sebe predstavlja kao “cvetom demokratije” nekome preti.

“Ja se nadam da je njima jasno šta su hteli da kažu jer srpskoj javnosti to nije jasno. Neka pitaju ponovo svog gazdu ili inspiratora da im objasni, tekst koji im je dao da nauče pa nisu dobro naučil, šta je time hteo da kaže”, rekao je Živković.

Na pitanje “ko je gazda”, Živković je odgovorio da ima više kandidata koji žele da obesmisle Srbiju i na prvom mestu pomenuo Aleksandra Vučića, ali i Vuka Jeremića i Dragana Đilasa.

Tea Vukadin/Foto:N1

Tea Vukadin iz Pokreta “1 od 5 miliona” je ponovila da će detaljima izaći u javnost za sedam dana i ističe da ako budu izašli na izbore to će biti iz razloga da “oni ne bi ušli na mala vrata neprimetno”.

“Ne radi se o tome da li je to kršenje Sporazuma sa narodom. Ne, mi ga ne kršimo. Želimo da pokažemo da ga oni krše, iz dana u dan”, rekla je Vukadin, naglašavajući da se od bojkota izbora ne odustaje.

Vukadin se pita “kako oni očekuju da im bilo ko veruje u izbornoj kampanji ako gaze svoj potpis”.

Odgovarajući na konstataciju Živkovića da imaju gazdu, Tea Vukadin je rekla: “Mi nismo ničiji, mi smo samo naši i to je jedna velika prednost”.

Vukadin je rekla da umesto da “opozicija bude ujedinjena, rascepana je na froncle već 20 godina”.

Izvor:N1

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *