Press "Enter" to skip to content

Zelena stranka predala listu u Zrenjaninu

Članovi GO Zelene stranke u Zrenjaninu juče su predali listu Gradskoj izbornoj komisiji. Lista je odobrena i biće pod rednim brojem šest.

Obavezali smo se da ćemo se boriti svim legitimnim sredstvima da Zrenjaninci dišu čist vazduh, uživaju u novim zelenim površinama nastalim pošumljavanjem i rekultivisanjem bivših deponija, da ćemo nastojati da podignemo ekološku kulturu svih naraštaja.Odlučni smo da u tim namerama i uspemo, jer štiteći prirodu štitimo sebe i gradimo zdrave temelje za budućnost – kažu u Zelenoj stranci.

Plan nam je da u kampanji građanima ponudimo konkretna rešenja koja su pripremila stručna lica, obići ćemo sva naselja u gradu kao i sva naseljena mesta na teritoriji grada jer ne želimo da zapostavimo ni jednog čoveka kao ni jedan problem koji muči stanovnike grada i okolnih mesta.

Nikada više ne smemo dozvoliti da projekti bahatih pojedinaca ugrožavaju životnu sredinu grada u kom živimo, nikada više splav na centralnom gradskom jezeru, nikada smrad iz kafilerije, nikada otrov iz slavine – poručuju Zeleni.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *