Press "Enter" to skip to content

Zelena stranka: 150 miliona dinara bačenih na deponiju

Gradski odbor Zelene stranke u Zrenjaninu saopštio je danas da su se divlje deponije u tom gradu pokazale kao još jedan nerešiv problem lokalne vlasti, iako se iz budžeta daje novac za te namene.

Predsednik GO Zelene stranke u Zrenjaninu Aleksandar Jankov rekao je da je Grad Zrenjanin protekle godine sklopio ugovor sa grupom ponuđača za uslugu čišćenja deponija na celoj teritoriji grada u iznosu od 150 miliona dinara, i da je novac potrošen a rezultata nema.

Ukazao je da je pored kampanje koju treba voditi kako bi se građani odvikli od bacanja smeća na sve strane potrebno utvrditi i sistem kontrole onih preduzeća koja dobijaju poslove i troše novac svih građana.

Jankov je istakao da je vladajuća koalicija razvila sistem korupcije i afera i da u tom smeru idu sve veće javne nabavke i da je verovatno to slučaj i sa uklanjanjem divljih deponija.

Deponija na Mihajlovačkom drumu se širi velikom brzinom i prosto je neverovatno da nekome date posao od 150 miliona a on ne očisti možda i najveću divlju deponiju na teritoriji grada, ovo samo ukazuje na nebrigu vlasti prema građanima i njihovom novcu kazao je Jankov.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *