Press "Enter" to skip to content

ZBOG KVAROVA DVA GRADSKA NASELjA TRENUTNO BEZ VODE

Zbog kvarova na javnoj vodovodnoj mreži dva gradska naselja trenutno bez vode. Na Zelenom polju od kasno noćas neprekidno traju radovi na sanaciji havarije većeg obima, a u naselju Ruže Šulman do havarije na javnoj vodovodnoj mreži je došlo u jutarnjim časovima.

Juče u kasnim večernjim časovima došlo je do havarije većih razmera na javnoj vodovodnoj mreži u naselju Zeleno polje, gde radovi na sanaciji i dalje neprekidno traju, i prema trenutnim procenama, ukoliko ne dođe do neplaniranih dešavanja, očekuje se da budu završeni u narednih nekoliko časova. Zbog obima havarije i složenosti radova, na sanaciji kvara angažovano je kompletno ljudstvo i mehanizacija preduzeća.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu i u narednih 30 minuta doći će do stabilizacije vodosnabdevanja na celoj teritoriji naselja Zeleno polje.

U jutarnjim časovima došlo je do havarije i na vodovodnoj mreži u naselju Ruže Šulman, zbog čega je i ovo naselje trenutno bez vode. Paralelno sa izvođenjem radova na Zelenom polju vrše se pripremne radnje za sanaciju i ovog kvara, a isti će otpočeti odmah po završetku radova na Zelenom polju, a procene su da će trajati nekoliko časova.

Po završetku radova vrlo brzo će uslediti stabilizacija vodosnabdevanja i u ovom gradskom naselju.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se zahvaljuje stanovnicima Zelenog polja i Ruže Šulman na strpljenju i razumevanju.

Služba informisanja i poslovnih komunikacija
JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *