Press "Enter" to skip to content

Vučić ne odustaje od etiketiranja, na meti i naši sugrađani

Pratite nas
Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

U jeku svojevrsne kampanje opozicije ali i vlasti u liku Aleksandra Vučića retorika političara je oštrija nego inače, građani postavljaju pitanje gde je granica. Neprihvatljivim rečnikom i etiketama kojima vlast obeležava sve one koji ne misle kao Vučić, neprijatelji, fašisti, ubice, nasilnici su samo neke od etiketa koje su dobili i naši sugrađani Milan Pernat i Miljan Čičić.

Beograd

“Proživljavamo pravi medijski linč od večeri kada su demonstranti ušli u zgradu RTS-a. Naše porodice strepe svakodnevno da ovaj linč koji sprovode mediji Aleksandra Vučića ne pređe i na njih.” kaže Miljan Čičić.

Slučaj “testera” je poznat široj javnosti, čuli smo priče obe strane, i vlasti, i opozicije kao i priču “Fantoma“.

Te večeri smo uneli testeru u RTS i napravili veliku grešku, međutim nismo izazivali nasilje, uneo sam testeru samo da je sačuvam, nisam želeo da je neko ukrade jer sam je pozajmio, naučen sam da tuđe čuvam. Nije postojala ideja da se bilo ko povredi, to mogu da posvedoče svi prisutni.” kaže Milan Pernat.

Danas smo svedoci novih “etiketa” u vidu propagandnog materijala koji se širi Beogradom, Srbijom a sve u svrhu negativne kampanje protiv
neistomišljenika. Međutim pojavljuju se i plakati koji ukazuju na tu negativnu kampanju.

Kaku kažu “Fantomi” u izjavi za portal zrenjanindanas.rs potrebno je da građani koji ne prihvataju ovakav vid političke borbe izađu na ulicu i pokažu u pravom svetlu građansku, i pristojnu Srbiju.

foto:Informer

Liked it? Take a second to support Redakcija on Patreon!

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *