Press "Enter" to skip to content

Vodovod preuzeo vodosnabdevanje grada

Redakcija
Pratite nas
Latest posts by Redakcija (see all)

Iz razloga što voda sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode ne zadovoljava potrebne standarde kvaliteta prekinuto je snabdevanje grada vodom sa istog, a vodosnabdevanje je u potpunosti preuzelo JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

U petak 27. decembra prekinuto je vodosnabdevanje grada vodom sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode, a celokupno vodosnabdevanje preuzelo je JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Razlog za donošenje odluke o prekidu vodosnabdevanja sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode leži u činjenici da od 2. septembra, kada su preuzeli celokupno vodosnabdevanje grada, postrojenje nije uspelo da u potpunosti postigne kvalitet vode u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ vršiće snabdevanje grada vodom sve dok postrojenje za prečišćavanje pitke vode ne bude spremno da isporuči vodu koja zadovoljava sve predviđene parametre kvaliteta. – piše u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“.

2 Comments

  1. Ivona Zrenjanin Ivona Zrenjanin 28 децембра, 2019

    A šta ako nikada ne bude spremno da nam isporuči čistu vodu? Šta ako taj filter za vodu koji zovete postrojenjem, neki čak i fabrikom vode, nije rešenje za našu vodu i naš grad? Šta ako je sav novac koji je grad uložio u Ziilio promašena investicija? Ko je odgovoran za ovo neozbiljno i šarlatansko ponašanje po pitanju ima vode – nema vode, radi – ne radi, evo – samo što nije?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *