Press "Enter" to skip to content

VELIKI BROJ ZRENJANINACA ODLAZI NA DOČEK PUTINA

Dolazak predsednika Rusije Vladimira Putina u Beograd je izazvao skoro “histerično” stanje u velikom broju gradova širom Srbije, pa tako i u Zrenjaninu.

Parking na “staroj pijaci” je mesto okupljanja za zainteresovane građane, mi smo obišli ovo mesto.

Parking – 13:30h

Pored velikog broja članova i simpatizera Srpske napredne stranke prisutan je bio i veliki broj građana koji su se odlučili da ovo sunčano poslepodne provedu na mitingu povodom dolaska Vladimira Putina, zarad slobodnog dana. Kako smo uspeli da čujemo od prisutnih koji nisu imali problem da razgovaraju sa nama saznali smo da je jedan broj radnika javnih preduzeća iz Zrenjanina uz obećan slobodan dan (plaćen) pristao da za uzvrat ode u Beograd. Međutim dobili smo i par odgovora koji svakako zabrinjavaju a tiču se nekih zaposlenih u državnoj službi koji su nam rekli da su u predhodnih par dana od obećanog slobodnog dana došli do toga da im je suptilno rečeno da je u interesu njihove porodice da idu na ovaj skup.

Parking je zatvoren za građane

Kako smo saznali od momka koji stoji pored improvizovane rampe na ulasku u prostor koji je namenjen parkiranju automobila da je stigao nalog iz “opštine” (Gradska uprava) da parking danas bude zatvoren za građane, što je svakako svojevrstan skandal.

Parking oko 12:30

Takođe pored skoro celukupnog gradskog rukovodstva Srpske napredne stranke prisutan je i veliki broj direktora i funkcionera skoro svih javnih preduzeća iz Zrenjanina, koji su kako se čini došli sa svojim zaposlenima.

Na pitanje kako to da iako je radno vreme u toku radnici javnih preduzeća nisu na svojim radnim mestima od par njih smo dobili odgovore da su dobili “izlaz” od 13 časova kako bi stigli i na vreme zauzeli svoja mesta u autobusima. U momentu kada smo bili na licu mesta bilo je prisutno 15 autobusa firmi “Banat Trans“, “Lasta Beograd” i “Farkaš trans” iz Zrenjanina kao i par vozila koja su namenjena za prevoz manjeg broja putnika, ali to nije konačan broj.

One Comment

  1. Pera Pera 17 јануара, 2019

    Da Boga da im preseo taj Vucicev sendvic…!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *