Press "Enter" to skip to content

Vanredna sednica Skupštine grada, razlog vodosnabdevanje

Pratite nas
Redakcija
Pratite nas

Sednica Skupštine grada, sazvana po hitnom postupku, održana je danas u Gradskoj kući, na dnevnom redu našle su se tri tačke –  Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Zrenjanina za 2019. godinu – Rebalans II, Predlog Zaključka o davanju saglasnosti na korišćenje subvencija iz budžeta grada Zrenjanina za JKP ”Vodovod i kanalizacija” Zrenjanin za 2019. godinu i Predlog Zaključka o prihvatanju Odluke o usvajanju Izmena i dopuna Programa poslovanja JKP ”Vodovod i kanalizacija” Zrenjanin za 2019. godinu.

Gradonačelnik Čedomir Janjić je izjavio da je na današnjoj vanrednoj Sednici Skupštine grada, usvojen je rebalans, stanje u budžetu grada Zrenjanina je odlično, ali, nažalost to nije slučaj u JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Odbornici su odobrili sredstva, tako da možemo da intervenišemo” – rekao je gradonačelnik Janjić.

Pogledajte odluku:

Po već ustaljenoj praksi, predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović sednicu je zakazao svega jedan dan pre njenog održavanja, sa obrazloženjem rešavanja pitanja vodosnabdevanja. Odbornicima je ostavljeno manje od 24 časa da se upoznaju sa Predlogom odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu. Krajnje je nerazumno raspravljati o bilo kojoj budžetskoj temi, a ostaviti odbornicima manje od jednog dana za pripremu navedeno je u saopštenju odborničke grupe LSV.

Izvor/foto:Zrenjanin.rs

Liked it? Take a second to support Redakcija on Patreon!

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *