Press "Enter" to skip to content

Uspešno presađena drva

Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

Na poziv Mesne zajednice “Dositej Obradović” i predsednika saveta te Mesne zajednice, odnosno pomoćnika gradonačelnika Radišića, Gradski odbor Zelene stranke odlučio se da pomogne u presađivanju drveća koje se nalazi iza fabrike “Midera“, pored mesta gde se gradi pristanište na Begeju.

“Pošto je pošumljenost grada Zrenjanina ispod proseka, moramo se boriti za svako drvo i ozbiljno raditi na revidiranju plana ozelenjavanja grada. Zelena stranka će predložiti gradu plan i akcije koje treba preduzeti na rešavanju ovog problema” – rekao je Aleksandar Jankov predsednik Gradskog odbora Zelene stranke u Zrenjaninu.

“Današnja akcija počela je u 6 časova. Povod je presadjivanje drvoreda koji je zasadio Ekološki pokret “Panonska Zora“, pokret našeg profesora ekologije Vukomana Maksimovića i MZ “Dositej Obradović“. Drvored je presađen za pet sati sa desne strane biciklističke staze. Sada je bedem spreman za uređivanje za potrebu izgradnje pristaništa na obali Begeja” – izjavio je Duško Radišić

Ovim tekstom iskazujemo zahvalnost svima koji su učestvovali: Ćirić Draganu, profesoru Vukomanu, Mirku Miškovu, JKP “Čistoća i zelenilo” , Goranu Nešiću, Zlati Bogaroški i Atili Koso.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *