Press "Enter" to skip to content

UPAD U ZGRADU RTS-A!!!

POSLEDNJA VEST: Organizatori pozvali građane Srbije da sutra u 11:55 časova dođu ispred Predsedništva gde će se Aleksandar Vučić obratiti građanima uživo.

Boško Obradović pozvao demonstrante da uđu i oslobode ovu medijsku kuću i vrate je narodu. RADNICI OBEZBEĐENJA PUSTILI DEMONSTRANTE I OTKLJUČALI VRATA ZGRADE!

PRENOS IZ RTS-A UŽIVO

UŽIVO: Boško Obradović se zahvalio narodu koji je tu ispred, i koji je bio u zgradi i poručio da se u Dnevniku 3 očekuje uključenje Dragana Bujoševića direktora RTS-a. Kao i to da će blokada RTS-a trajati do ispunjenja zahteva! Ostavke Bujoševića i Nebojše Lj. Stefanovića.

Policija opkolila demonstrante koji sede ispred ulaza u zgradu!

UŽIVO:Policija izbacuje demonstrante iz zgrade RTS-a, tenzije i guranje ispred Javnog servisa. Novinaru Nedeljnika žandari su pocepali i bacili novinarsku legitimacij. Izbačeni su svi demnstranti iz zgrade. Pojedini novinari se žale na represiju, kao i demnstranti koji su bili u zgradi!

UŽIVO: Svakog momenta se očekuje intervencija Policije!!!

UŽIVO: Policija rekla Obradoviću da će ih izneti ako ne izađu sami, Obradović obavestio prisdutne de je to naredba Ministra Stefanovića koji je na RTV Pink rekao da je trenutno veliko nasilje u RTS-u, što nije istina.

UŽIVO: Mnogo veća koncentracija ljudi u Aberdarevoj nego u Takovskoj, i kordoni Policije takođe u Aberdarevoj!

Boško Obradović: “Pozivamo sve građane Srbije da dođu večeras ispred zgrade RTS-a, nećemo se razići dok se ne ispune naši zahtevi, Vučićeva diktatura se sad završava”

Demonstranti koji su ušli u zgradu su dobili od Boška Obradovića naredbu da niko od njih ne napada čestite ljude koji rade na RTS-u.

“Molim vas da budete mirni i strpljivi do konačne pobede” rekao je Obradović.

Zoran Stanojević je ispred radnika RTS-a dođao da razgovara sa prisutnim narodom, ali nema razumevanja da se večeras u direktnom programu obrate nezadovoljni građani. U toku je rasprava između gospodina Stanojevića i Boška Obradovića.

U zgradu je ušao i Dragan Đilas koji sa Boškom Obradovićem pregovara oko eventualnog nastupa.

Trenutno se vode pregovori Policije i demnstranata koje predstavljaju Đilas i Obradović.

Pratite portal zrenjanindanas.rs! USKORO OPŠIRNIJE!

Liked it? Take a second to support Redakcija on Patreon!

One Comment

  1. Branka Apic Krcedinac Branka Apic Krcedinac март 17, 2019

    Srem, Banat i Bačka = tri <3 junačka. A u Republici Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *