Press "Enter" to skip to content

Uhapšen bivši direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“

Pratite nas
Redakcija
Pratite nas

Zrenjaninska policija uhapsila je I.D. (66), bivše odgovorno lice “Vodovoda i kanalizacije” u Zrenjaninu, zbog sumnje da je, nezakonitim povećanjem zarada i isplatama putnih troškova, oštetio to preduzeće za oko 984.000 dinara.

Sumnja se da je I.D. od decembra 2016. godine do juna 2018. godine, zloupotrebivši svoj službeni položaj, sebi i još petoro zaposlenih nezakonito uvećao zarade, čime je preduzeće “Vodovod i kanalizacija” oštetio za 800.336 dinara.  

Takođe se sumnja da je u periodu od juna 2017. do juna 2018. godine odobrio sebi i još sedmoro zaposlenih isplatu putnih troškova, iako su posedovali debitne kartice za gorivo ili su imali na zaduženju službeno vozilo, čime je preduzeću naneo štetu od 183.600 dinara.  

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu. 

Izvor:021.rs

Liked it? Take a second to support Redakcija on Patreon!

2 Comments

  1. Branislav Branislav јун 13, 2019

    Imam utisak, da je ovo tipičan primer, da se riba čisti od repa. A šta ćemo sa onima, koji su ovu zemlju opljačkali u milionskim vrednostima, u evrima? Mislim da je ovo samo zamazivanje očo narodu !!!

  2. Aleksandar Aleksandar јун 14, 2019

    A zena Dragan Pajica gostuje po televizijama i kuka da nema posla za nju u drzavnom sektoru!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *