fbpx Press "Enter" to skip to content

U Gradskoj bašti postavljene su dve klupe za dojenje

U sklopu kampanje Rosa vode „Beba bira gde“, kojom se širi svest o značaju dojenja, danas su u Gradskoj bašti postavljene dve klupe za dojenje.
Zahvaljujući podršci čitave zajednice kroz kupovinu Rosa vode i izdvajanju 1 dinara od svake prodate boce od 1.5l, prikupljena su značajna sredstva koja su omogućila postavku 21 Rosa klupe za mame i bebe u gradovima širom Srbije, tokom 2020. godine.
ROSA voda i ove godine nastavila je tradiciju podrške mamama da svoju bebu doje u javnosti kad i gde god beba želi i postavlja nove funkcionalne klupe za dojenje u gradovima širom Srbije.


Osluškujući potrebe mama, ROSA voda je uvidela da je mamama, dok borave na otvorenom, potreban kutak gde će moći da doje svoju bebu, presvuku je ili da jednostavno uživaju u lepom vremenu.
– U ime ROSA vode i svoje lično ime, zahvaljujem se gradonačelniku grada Zrenjanin i svima koji su prepoznali značaj podrške mamama i bebama. Drago mi je što zajedno nastavljamo da širimo svest o značaju dojenja i što doniranjem specijalno dizajnirane Rosa klupe za mame i bebe ovom prelepom gradu, koji sa pravom nosi epitet ’Grad mostova’, dodatno osnažujemo mame da svoje bebe doje u javnosti. ROSA voda već treću godinu zaredom, u okviru inicijative „Beba bira gde“ podržava mame u najnežnijim trenucima i zahvaljujući velikoj podršci zajednice kroz kupovinu Rosa vode i ove godine nastavljamo našu misiju, jer dojenje je ono što je zaista važno, a beba bira gde – rekla je Agnes Ivković, brend menadžer ROSA vode.

“ROSA voda vas poziva da budite deo nastavka inicijative „Beba bira gde“ i pružite podršku mamama u najnežnijim i najlepšim trenucima. Zajedno ćemo stvoriti bolje uslove života za mame i bebe, pružiti im svu neophodnu podršku, udobnost i mesto gde će sa svojom bebom moći da uživaju u lepom vremenu, jer Beba bira gde” poručili su iz Rosa vode.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *