Press "Enter" to skip to content

U Domu zdravlja “Dr Boško Vrebalov” od danas počinje sa radom Centar za respiratorne infekcije

Radno vreme Centra će biti svakog radnog rada od 7–18h. Centar se nalazi u prostorijama ambulante Zeleno polje (Baranjska br. 18)
Centar je namenjen pacijentima sa teritorije grada, a pacijenti iz naseljenih mesta biće zbrinuti od strane izabranih lekara u svojim mestima, kao i do sada.

Pacijenti sa temperaturom i respiratornim tegobama treba prvo da se jave svom izabranom lekaru (telefoni u prilogu), a po potrebi i proceni izabranog lekara pacijenti će biti upućivani u Centar za respiratorne infekcije.

Pacijenti čiji su izabrani lekari u ambulanti Zeleno polje (imaju karton u toj ambulanti) ukoliko treba da dobiju redovnu terapiju ili imaju bilo koji drugi zdravstveni problem, mogu se javiti svojim izabranim lekarima na sledećim adresama i telefonima:

Dr Simo Mijatović radi u I ambulanti (Trg Dositeja Obradovića bb) telefon: 064/8279398
Dr Klara Harmati radi u VII ambulanti ( Mihajla Predića 19) 064/8279380
Dr Ana Marinković radi u IXa ambulanti ( Bulevar Veljka Vlahovića 11) 064/8279383

U cilju odgovornog postupanja u trenutnoj vanrednojepidemioliškoj situaciji i sprečavanja mogućem nepotrebnom izlaganju ljudi, žena i dece riziku od oboljevanja corona virusom stanovništvu su na raspolaganju telefoni svih ambulanti i zdravstvenih stanica kako bi kontaktirali PRVO svog lekara telefonskim putem. Hitni slučajevi su izuzeti od ovakvog protokola.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *