Press "Enter" to skip to content

U Domu zdravlja “Dr Boško Vrebalov” od danas počinje sa radom Centar za respiratorne infekcije

Redakcija
Pratite nas
Latest posts by Redakcija (see all)

Radno vreme Centra će biti svakog radnog rada od 7–18h. Centar se nalazi u prostorijama ambulante Zeleno polje (Baranjska br. 18)
Centar je namenjen pacijentima sa teritorije grada, a pacijenti iz naseljenih mesta biće zbrinuti od strane izabranih lekara u svojim mestima, kao i do sada.

Pacijenti sa temperaturom i respiratornim tegobama treba prvo da se jave svom izabranom lekaru (telefoni u prilogu), a po potrebi i proceni izabranog lekara pacijenti će biti upućivani u Centar za respiratorne infekcije.

Pacijenti čiji su izabrani lekari u ambulanti Zeleno polje (imaju karton u toj ambulanti) ukoliko treba da dobiju redovnu terapiju ili imaju bilo koji drugi zdravstveni problem, mogu se javiti svojim izabranim lekarima na sledećim adresama i telefonima:

Dr Simo Mijatović radi u I ambulanti (Trg Dositeja Obradovića bb) telefon: 064/8279398
Dr Klara Harmati radi u VII ambulanti ( Mihajla Predića 19) 064/8279380
Dr Ana Marinković radi u IXa ambulanti ( Bulevar Veljka Vlahovića 11) 064/8279383

U cilju odgovornog postupanja u trenutnoj vanrednojepidemioliškoj situaciji i sprečavanja mogućem nepotrebnom izlaganju ljudi, žena i dece riziku od oboljevanja corona virusom stanovništvu su na raspolaganju telefoni svih ambulanti i zdravstvenih stanica kako bi kontaktirali PRVO svog lekara telefonskim putem. Hitni slučajevi su izuzeti od ovakvog protokola.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *