Press "Enter" to skip to content

SzS razmatra povratak u parlament, Sergej Trifunović izlazak na izbore

Kako pišu pojedini mediji na sastanku Saveza za Srbiju doneta je odluka da članice SzS učestvuju na narednoj sednici Skupštine, a očekuje se da stranke tu odluku tokom vikenda potvrde na svojim organima.

Na jučerašnjoj sednici SzS bilo je reči o povratku u parlament, ali i lideru Dveri Bošku Obradoviću.

Nezvanični izvori tvrde da je načelno dogovoreno da se ide na sednicu Skupštine posvećenu merama Vlade i Kriznog štaba protiv korone, međutim čeka se odluka stranke Vuka Jeremića.

“Bošku Obradoviću je i ranije rečeno da ne može više tako da se ponaša. Kap koja je prelila čašu su njegovi poslednji tvitovi. Međusobno smo počeli da se pitamo ko će da glasa za nas, ako stalno budemo imali iskakanja lidera Dveri”, navodi izvor Nova.rs.

“Posebno sa tvitovima je preterao. Rečeno mu je da ako tako nastavi izlazi iz saveza i dalje može da ide sam”, tvrde izvori ovog portala.

Da li Trifunović izlazi na izbore?

Ova tema je postala zanimljiva posle video poruke koju je lider PSG-a poslao svojim članovima, a gde im kaže da budu spremni i da se organizuju kako bi se fuzionisali u jednom danu ako to bude potrebno. Trifunović je takođe rekao da je njegovo lično mišljenje da ima smisla izaći na izbore.

On je u izjavi za portal Nova rekao da će PSG razgovarati sa članicama Saveza za Srbiju i da ne vidi razlog da se neko naljuti zato što oni prate dešavanja i u skladu sa tim reaguju.

Izvor: Nova.rs

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *