fbpx Press "Enter" to skip to content

Sramotno stanje u Gimnazijskoj ulici

Rekonstrukcija ove ulice je koštala oko 45 miliona dinara, posle samo pet godina od velike rekonstrukcije ove ulice ona danas izgleda izuzetno loše.

Razloga za ovako loše stanje je zaista mnogo, ali je očigledno da pojedine službe ne rade svoj posao kako treba. Pored činjenice da je saobraćaj zabranjen i što su mnogi dobili kaznu za prolazak kroz ovu ulicu, kamioni čija težina prelazi dozvoljenu tonažu (5t) prolaze kroz ovu ulicu, saobraćajni znak koji obaveštava da ulazite u pešačku zonu i vreme kada mogu da uđu vozila za nabavku je uništen, a potom i skolnjen sa mesta gde se nalazio.

“Ulica je predviđena da bude pešačka zona, međutim do skoro u ovoj ulici nije bilo kanti za smeće, nema stalaka predviđenih za bicikla, nema ni jedne klupe, takođe je neverovatna činjenica da nema apsolutno nikakvog zelenila u ulici koja je namenjena pešacima” piše u saopštenju Zelene stranke.

Gradski odbor Zelene stranke (Zrenjanin) poziva gradske čelnike da što hitnije reše problem Gimnazijske ulice, takođe pozivamo na poštovanje zabrane kretanja vozila i na redovno kažnjavanje onih koji ovu zabranu ne poštuju.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *