fbpx Press "Enter" to skip to content

SNS: KONTINUIRANO RADIMO NA PODSTICANjU RAZVOJA POLjOPRIVREDE

Imajući u vidu da je 83,5 odsto ukupne površine Grada Zrenjanina čini obradivo zemljište i da ono predstavlja njegov najveći prirodni resurs, Grad Zrenjanin, na čelu sa Srpskom naprednom strankom godinama unazad vredno radi na podsticanju razvoja poljoprivredepiše u saopštenju.

U nastavku saopštenja Srpske napredne stranke navodi se da im je veoma važno da uslovi u poljoprivredi budu pokretač mladim ljudima.


Osluškujemo potrebe poljoprivrednika, slušamo njihova pitanja i trudimo se da što efikasnije odgovorimo. Veoma nam je bitno da uslovi u poljoprivredi budu adekvatni i da oni budu pokretač mladim ljudima. Svedoci smo da su atarski putevi decenijama unazad bili veliki problem i da u njihovu sanaciju nije ulagano, adekvatno implementiranom politikom Srpske napredne stranke uspeli smo da veliki broj atarskih puteva saniramo i adaptiramo, a neke, kao što je to slučaj sa putem Orlovat-Botoš potpuno rekonstruišemo i time spojimo ova dva mesta i rešimo višedecenijski problem.
Bitno nam je da poljoprivrednici, a pogotovo mladi ljudi koji žele da se bave poljoprivrednom, imaju dobre uslove. Želimo da ostanu u svojim sredinama, da im pomognemo i podstičemo jer time negujemo poljoprivrednu tradicijui pravi duh Banata, a istovremeno im omogućavamo odgovarajuće uslove
“.

Prijavite se na naš newsletter i vesti iz Zrenjanina stizaće na vašu adresu

[newsletter_form type=”minimal” lists=”undefined” button_color=”undefined”]