Press "Enter" to skip to content

Simo Salapura novi gradonačelnik Zrenjanina, Santovac ostaje zamenik, izabrano Gradsko veće

Redakcija
Pratite nas
Latest posts by Redakcija (see all)

Simo Salapura, dosadašnji pomoćnik gradonačelnika za oblast sporta, omladine i turizma, izabran je za gradonačelnika Zrenjanina na današnjoj sednici Skupštine grada, održanoj u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Njegov zamenik biće Saša Santovac, koji se i do sada nalazio na toj funkciji. Izabrano je i novo Gradsko veće, u čijem je sastavu devet članova.

Za članove Gradskog veća izabrani su dosadašnji članovi Slaviša Vlačić, dr Mile Kovačević, Dragan Vulešević, Jožef Stojko i Radovan Višekruna, a novi članovi tog tela su Marinel Mendrea, Dragan Gudžev, Dejan Damjanović i Saša Kandić.

Na ovoj sednici izabran je i zamenik predsednika Skupštine grada, na toj funkciji biće dosadašnji predsednik Skupštine Oliver Mitrović, dok će Nemanja Malinić biti na funkciji zamenika sekretara Skupštine grada. Goran Knežević obavestio je Skupštinu uoči zasedanja da podnosi ostavku na mandat odbornika, a tokom sednice usmeno su ostavku podneli i nestranački kandidati izabrani sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” Vladimir Arbutinov, Ivana Tešić, Jasmina Vujanov i Miroslava Najdanovski. Stupanjem na novu funkciju, mandat odbornika prestao je i Simu Salapuri, Saši Santovcu i Stojko Jožefu.

Foto: zrenjanin.rs

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *