fbpx Press "Enter" to skip to content

Sastanak ugostitelja i predstavnika Gradske uprave

Načelnik komunalne milicije Nemanja Malinić i predstavnici nadležnih inspekcija danas su održali sastanak sa predstavnicima “Udruženja ugostitelja iz Zrenjanina”.

Zbog teške situacije u kojoj su se našli, zrenjaninski ugostitelji sastali su se danas sa načelnikom Malinićem, kako bi mu predočili probleme i predložili rešenja u kojima bi lokalna samouprava mogla da pomogne kako bi prevazišli aktuelnu krizu.

Grad Zrenjanin će se potruditi da razmotri sve važne predloge i sugestije i da ih u skladu sa važećim merama i ispuni. Želimo da čujemo od ugostitelja šta oni misle, i kako vide izlazak iz krize. Ne postoji privredna grana koja ne trpi posledice izazvane pandemijom, međutim ugostitelji su kako se meni čini najviše pogođeni, stoga GU Zrenjanina će se potruditi da pomogne svojim sugrađanima i da im maksimalno izađe u susret – rekao je Nemanja Malinić.

Dogovoreno je da se sastanci ovog tipa organizuju na mesečnom nivou, a da udruženje izlazi sa predlozima kako bi Gradska uprava bila upoznata i pomogla da ugostitelji lakše prebrode ovaj težak period.

Comments are closed.