fbpx Press "Enter" to skip to content

SAOPŠTENJE NARODNE STRANKE

Veličina čoveka u kriznim vremenima ogleda se najpre u njegovoj empatiji i spremnosti na sopstvenu žrtvu zarad opšteg dobra.

Sposobnost upravljanja u kriznim, stresnim vremenima, pod pritiskom, ogleda se u sposobnosti onoga ko upravlja da donese brze, jasne i kvalitetne odluke u cilju prevazilaženja krize i umanjenja posledica.

U obe ove stvari ste potpuno, u celini i svakom detalju, omanuli gradonačelniče.

Pred kovid ambulantom čeka se na vetrometini, bez ikakvog zaklona, bez grejalica, čak je i vojni šator sklonjen zbog košave!?! Nema ni pokretnog toaleta, ničega!

U vreme kada je vojska odnosila šator, postavljane su drvene kućice pred gradsku kuću, što implicira novogodišnju proslavu, vašar, šta god, ali potpuno neprimereno aktuelnom trenutku.

Početkom decembra su i Narodna stranka na nivou cele države, a i udruženje građana Stop Kafileriji na lokalu, pokrenuli inicijativu za preusmeravanje novca namenjenog proslavi Nove godine za lečenje dece To što ste odmah pristali na taj potez je u maniru pravog populiste, ali ništa više od toga!

Povereništvo Narodne stranke Zrenjanin zahteva postavljanje adekvatnog zaklona, kao i obezbeđivanje pristojnih uslova ljudima koji čekaju pred kovid ambulantom, ako već niste sposobni da to organizujete u nekom zatvorenom prostoru. 

Zahtevamo da se prestane sa plaćanjem kafanskih računa našim novcem, da se prestane sa slavljima, jer za to nema nikakvog razloga, jer nemamo ni vodu, ni zemlju, ni vazduh, a i lečenje nam postaje sve teže!

Koliko novca je ove godine planirano za turistička i sportska dešavanja koja su otkazana? Gde je taj novac? Kako ćete odlučiti kome će ta sredstva biti dodeljena? Kada će građani biti o tome obavešteni?

I na kraju, ali ne i manje bitno- ko će biti odgovoran ako se ljudi okupe u centru grada za Novu godinu, bez pridržavanja epidemioloških mera? 

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *