fbpx Press "Enter" to skip to content

Raste interesovanje za vakcinaciju

Redakcija
Pratite nas

Najveći punkt za vakcinaciju u Zrenjaninu, ujedno i prvi van zdravstvenog sistema Doma zdravlja, biće otvoren u sredu, 27. januara, u sportskoj hali “Medison” – najavio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, istakavši da raste interesovanje za vakcinaciju i da se ukazala potreba za otvaranjem ovog punkta. On je danas, zajedno sa članom Gradskog veća dr Miletom Kovačevićem, predstavnicima Doma zdravlja “Dr Boško Vrebalov” i Javne ustanove “Sportski objekti”, obišao halu “Medison”, gde su u toku pripreme za otvaranje punkta za vakcinaciju.

Ovaj prostor dobio je prednost u odnosu na “Kristalnu dvoranu” zbog lakše interne komunikacije i prilaza parketu, gde će se obavljati vakcinacija, kako bi se, prvenstveno zbog starijih sugrađana, izbegla stepeništa i šetnja holovima i hodnicima ispod tribina, kao i da se ne bi odlagali sportski događaji. U “Medisonu” se priprema šest odvojenih prostora za pregled pacijenata i vakcinaciju i danas je utvrđen njihov raspored u samoj hali.

Juče je vakcinisano 484 naših sugrađana, a danas 456, na punktovima u bivšoj Specijalističkoj poliklinici i IX zdravstvenoj stanici Doma zdravlja, na Bagljašu. Od početka imunizacije, vakcinisano je više od 1800 naših sugrađana.

Foto: zrenjanin.rs

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *