fbpx Press "Enter" to skip to content

Promene na čelu Javnog preduzeća za urbanizam i dve ustanove kulture

Odbornici Skupštine grada Zrenjanina održali su juče 7. sednicu u ovom sazivu, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina i uz preduzimanje svih propisanih epidemioloških mera. Predsedavao je Čedomir Janjić, a najavljeni dnevni red od 13 tačaka dopunjen je tokom sednice sa još devet.

Predsedavajući je na početku sednice saopštio da primio ostavku zamenika sekretara Skupštine grada Nemanje Malinića na tu funkciju, kao i da je odbornik Demokratske stranke Srbije Saša Savić obavestio Skupštinu da napušta odborničku grupu te stranke i da će ubuduće nastupati kao samostalni odbornik. 

Osim dve odluke iz komunalne oblasti i izveštaja o radu gradskih ustanova kulture i javne ustanove “Sportski objekti”, današnje zasedanje Skupštine grada obeležile su i tri kadrovske odluke, odnosno promene na čelu jednog javnog preduzeća i dve ustanove kulture. Umesto Jovana Cvetića, na mesto vršioca dužnosti direktora JP za urbanizam postavljen je Goran Kravarušić, dosadašnji načelnik Odeljenja za privredu Gradske uprave, za vršioca dužnosti direktora Narodnog muzeja postavljen je kustos u toj ustanovi Siniša Onjin, dok je na mesto v.d. direktora Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” postavljen glumac dramskog ansambla te kuće, Dejan Karlečik. 

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *