Press "Enter" to skip to content

Pristojna Srbija da osudi pisanje Informera

Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

U ponedeljak uveče, svet je obišla vest da čuvena katedrala Notr Dam gori. Uzrok požara još nije poznat, ali očevici kažu da gori i spolja i iznutra. Ipak, tokom noći, načelnik pariske vatrogasne službe saopštio je da će konstrukcija katedrale ipak ostati očuvana.

“Svečano mogu reći da je ovo katedrala koju ćemo svi zajedno ponovno izgraditi. To je sudbina Francuske i naš projekat u narednim godinama”, rekao je Makron, koji je uveren da će mnogi dati doprinos i da će Notr Dam biti ponovno izgrađena.

Notr Dam u plamenu / Foto: AP Photo

U Srbiji su građani na društvenim mrežama ovo doživeli vrlo emotivno, vest koja je pogodila svakog od nas, jer je Notr Dam zvonio u čast srpske vojske 1389. posle bitke na Kosovu polju, što je od izuzetnog značaja za srpski narod.

Međutim nisu svi ovu vest dočekali sa tugom, neki od nas su je dočekali uz likovanje. Molimo pristojnu Srbiju da reaguje na sramno pisanje “Informera” i pojedinih ličnosti poput poznatog fudbalera Dušana Savića.

Izvor:Insajder/Informer

4 Comments

 1. Zrenjaninčič Zrenjaninčič 16 априла, 2019

  Pa i treba da gori,nek je šiptari gase…

  • Wragec Wragec 16 априла, 2019

   Slažem se sa tobom! Francuzi nas nisu pitali, kada su nas sa Nato paktom bombardovali, da li vam treba pomoć, već su gađali nasumice! A onaj njihov časopis je pravio karikature i ismevao nas baš u toku bombardovanja! Ta je crkva zvonila onda kada smo im bili grudobran od Turaka, a ovako smo im niko i ništa, prvi nas koče kada treba da se priključimo EU …

 2. Mira Mima Mira Mima 16 априла, 2019

  Nemam razloga da likujem, naravno ali i nisam za to ds se nasa vlast bilo kome uvlaci u d..e, a posebno Makronu koji na svaki nacin unizava i vredja Srbiju a time i narode koji u njoj zive. Srbija je siromasna zemlja, svaka vlast je samo dolazila da opljacka ono sto je ostalo od prethodne. Tako se ponasa i aktuelna vlast.
  Neka se oni uhvate za svoj novcanik pa neka pomazu kome god hoce. Dosta su penzionerima i radnicima zavlacili ruku u dzepove..
  SRAMOTA!

 3. Aleksandar Aleksandar 16 априла, 2019

  Stvarno žalim ljude koji su napisali prethodne komentare. Kakve veze ima kulturno nasleđe Pariza sa zvaničnom politikom francuske. Zar vas zbog te mržnje nije stah od Boga??? Pravoslavlje nije religija mržnje! Sramota ste ste za ceo srpski narod.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *