Press "Enter" to skip to content

Prikupljanje potpisa za izgradnju javnog toaleta

Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

Kada u gradu zvanično ne funkcioniše javni toalet, ono što nažalost funkcioniše su „divlji” toaleti.

Gradski odbor Zelene stranke u Zrenjaninu je tokom prošle nedelje prikupljao potpise građana za podnošenje peticije Gradskoj upravi grada Zrenjanina za izgradnju javnog toaleta.

„Dani piva”, manifestacija koja obraduje mnoge Zrenjanince, održana je prošle nedelje. Nažalost, tokom ove manifestacije u užem centru grada pojavi se mnogo „divljih” toaleta.

Baš to je bio povod da se sa građanima razgovara na temu javnog toaleta. Veliki broj naših sugrađana je potpisao inicijativu Zelene stranke što znači da je potreba za javnim toaletom realna i da građani Zrenjanina žele rešenje ovog problema.

Dostupnost javnih toaleta, pogotovo u gradskoj sredini, bitan je faktor  održavanja zdravlja, ali i dostojanstva ljudi. U interesu naših sugrađana, turista i posetilaca, kao i očuvanja estetskog izgleda Zrenjanina, ovaj problem je potrebno razmotriti, kako sa aspekta ličnog i javnog zdravlja, tako i sa aspekta zaštite životne sredine, rasta ugleda i turističkog potencijala grada.

Danas, 02. septembra 2019. predata je Gradskoj upravi inicijativa za izgradnju javnog toaleta, takođe smo zatražili da nam odgovore da li postoji ideja, odnosno spremnost da se ovaj problem reši kažu u Gradskom odboru Zelene stranke u Zrenjaninu.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *