0

Pretnja otkazom na Kosovu i Metohiji zbog javnog kritikovanja Vučića

Poslušnici Aleksandra Vučića na Kosovu i Metohiji sprovode brutalnu odmazdu nad svim Srbima koji ne podržavaju njihovog vođu.

Predsednik opštine Vučitrn Aca Mišić zapretio je danas otkazom povereniku Narodne stranke za Kosovo i Metohiju Aleksandru Stojanoviću samo zato što je govorio na protestu „Jedan od pet miliona“, održanom u Kosovskoj Mitrovici u subotu, 2. februara.

„Shodno zakonskim ovlašćenjima, P.O.O. Prilužje Vučitrn poziva Vas da u toku dana, 8. februara 2019. godine, u Kosovskoj Mitrovici date pismenu izjavu u vezi sa Vašim govorom 2. februara na ’protestnom skupu 1 od 5 miliona’, a u vezi sa Vašim navodima napada na instituciju Srbije (prozivanje predsednika Republike Srbije) i upotrebu termina (fašizam). Nepostupanje po ovom pozivu odnosno nedostavljanje pisane izjave do navedenog roka smatraće se kao teška povreda radne dužnosti, za koju se može izreći disciplinska mera prestanak radnog odnosa u državnom organu“, stoji u dopisu koji je potpisao Mišić.

Narodna stranka će štititi sve svoje članove i sve građane od Vučićevih poslušnika.

Obećavamo Mišiću, kao i njegovom gazdi u Beogradu, da će uskoro odgovarati za teror koji su godinama sprovodili nad sopstvenim narodom. Navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Ostavite komentar