fbpx Press "Enter" to skip to content

Premijera filma “Iza ničeg 2” 30. oktobra u Kulturnom centru Zrenjanina

U petak, 30. oktobra u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina održaće se premijerno prikazivanje dugometražnog igranog  filma zrenjaninskog režisera Gvozdena Bosića – „Iza ničeg 2“. Projekcija počinje u 19 časova. Ulaz je besplatan.

O filmu

Dugometražni film „Iza ničeg 2“ nastavak je prvog pilot projekta, kratkometražnog filma „Iza ničeg“, zrenjaninskog režisera Gvozdena Bosića. U produkciji „Oreol Team“-a iz Novog Sada, ovaj film predstavlja jedinstveno ostvarenje jer je rađen bez budžeta, dok oko sebe okuplja više od 90 učesnika iz različitih stvaralačkih delatnosti. Film je sniman na različitim lokacijama u Novom Sadu, Futogu, Sutjesci i Sečnju i ima i zvanje internacionalnog filma obzirom da u njemu učestvuju glumci iz Rumunije i Tajlanda, dok se radnja filma u jednom delu odvija i na rumunskum jeziku.

„Iza ničeg 2“  je kriminalistička priča koja u nekom trenutku nadilazi ovaj žanr kroz duboko emotivni i intelektualni prikaz sveta kriminala, prateći život Miladina, kojeg je kao siroče othranila siromašna Rumunka iz Srbije. On čvrsto donosi odluku da izađe iz sveta kriminala ali ga na tom putu čekaju razna iskušenja i prepreke. Radnja filma se odvija u zamišljenom gradu, a čitava priča oko promena odnosa snaga bandi koje donose haos je takođe izmišljena.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *