Press "Enter" to skip to content

Prekvalifikuj se za posao u IT sektoru i započni novu karijeru u Zrenjaninu

Kompletna IT industrija nastavlja da se širi neverovatnom brzinom. Takav trend doprineo je tome da tržištu nedostaju školovani stručnjaci u svim sektorima informacionih tehnologija, i to ne samo onih najiskusnijih već i onih koji su na početku karijere.

Ponude za zaposlenje u oblastima informacionih tehnologija konstantno rastu, pa je tako danas skoro svaki peti oglas namenjen IT stručnjacima čime je IT sektor postao jedan od sektora gde se najlakše dolazi do posla.

Istraživanje koje je sproveo Stack Overflow pokazalo je da se developeri čitavog života usavršavaju i edukuju. Oni to rade samostalno ili pohađanjem različitih kurseva za programiranje:

  • gotovo 90% programera savladalo je neki programski jezik mimo formalnog obrazovanja;
  • 60% njih naučilo je programski jezik putem kursa.

DevIT kursevi su zbog toga namenjeni svim osobama koje su zainteresovane da započnu svoju IT karijeru, da prošire ili obnove svoje znanje iz ove oblasti. Uz pomoć predavača sa višegodišnjim iskustvom na realnim projektima, devIT kursevi će vam omogućiti da u najkraćem periodu sa lakoćom savladate potrebne tehnologije i steknete iskustvo koje ća vam pomoći da započnete vašu IT karijeru.

Upis budućih IT stručnjaka u Zrenjaninu je počeo uz 20% popusta!

U devIT školi je otvoren upis nove grupe polaznika po najpovoljnijim cenama. Trenutno su otvoreni kursevi iz veb programiranja kao i iz digitalnog marketinga.

Oni koji završe kurseve u devIT biće osposobljeni za:

  • Izradu sajtova sa najpopularnijim tehnologijama
  • Da rade kao programeri privatno ili u domaćim i inostranim IT kompanijama
  • Da rade na pozicijama kao što su Marketing manager, SEO specialist, Community manager za domaće i strane klijente ili kompanije ukoliko se odluče za neki od kurseva iz oblasti marketinga

Najbržih 5 polaznika u svakoj grupi ostvaruje 20% popusta na celokupnu cenu kursa.

Više informacija o kursevima i kako da se upišete možete pronaći na veb sajtu https://www.devit.rs ili putem emaila na: kontakt@devit.rs.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *