fbpx Press "Enter" to skip to content

Prečišćena voda u ratama

Da li je rešenje vlasti po pitanju prečišćene vode postavljanje novih EKO česmi!?

Tema vode u ovom gradu je nešto što nam hteli to ili ne zaokupira pažnju svakodnevno. Sve je već ispričano oko famozne fabrike za prečišćavanje vode ali se danas nameće pitanje zašto gradska vlast gradi česme sa prečišćivačima ako je rešenja oko postrojenja koje bi trebalo da nas sve snabdeva čistom vodom.

“Prema svim onim obećanjima koja smo mi istakli u predizbornoj kampanji i prema onome što smo govorili u lokalnoj samoupravi, 2008. godina je godina u kojoj će taj problem (izgradnja fabrike vode) da bude rešen.”

Radio Zrenjanin, 13. 2. 2008. godine  -Goran Knežević

“Radimo na tome konstantno. Duže je trajala procena same fabrike, sada kada imamo procenu želeli smo ponovo da pregovaramo sa vlasnikom i bankom, koja je kreditirala. Očekujem uskoro i probni rad, da znamo šta kupujemo”

RTV, 23. oktobar 2018 godine – Ana Brnabić

Vidimo da je premijerka Brnabić 23. oktobra izjavila da se vrlo brzo očekuje probni rad, a samo dan kasnije je sklopljen ugovor između MZ Elemir i firme “Zitros” DOO iz Zrenjanina u vrednosti 2.960.000,00 dinara a tiče se izgradnje eko česme u tom naseljenom mestu. Da li postoji potreba za eko česmom preko fabrike vode ili samo postoji potreba za trošenjem novca, svakako nam ovaj slučaj pokazuje da nismo blizu dogovora oko postrojenja za prečišćavanje vode.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *