Press "Enter" to skip to content

Postrojenje za preradu vode od 16 časova ponovo počelo sa radom!

Prošlog petka smo najavili puštanje u rad postrojenja za prečišćavanje vode.

To nije bila preneta izjava predstavnika gradske vlasti, niti bilo koga iz fabrike vode, već naša procena. Ispostavilo se da smo bili u pravu. U gradsku mrežu danas od 16 časova počeo je da se pušta deo prečišćene vode. Narednih dana očekuje se povećanje kapaciteta sve do projektovanog uz postepeno puštanje u rad linija reverzne osmoze. Budno ćemo pratiti sva dešavanja narednih dana kako smo obećali. Do sada smo u više navrata obilazili radove u postrojenju, nastavićemo sa ovim aktivnostima dok ne bude skinuta zabrana za upotrebu pijaće vode u Zrenjaninu.

Zajedničko saopštenje

Dosta je bilo Zrenjanin – Zrenjanin danas

One Comment

  1. Nenad Obradovic Nenad Obradovic 23 јула, 2019

    Moram da pohvalim urednike portala “Zrenjanin danas” Jankova i Pavića kao i odbornike Aleksandra Korovljeva i njegovog kolegu Ratkovica koji su se svojim angazovanjem izdigli iz dnevnopolitickih razmirica sa lokalnim vlastima a sve u interesu gradjana Zrenjanina.

    Na zalost ostali iz udruzenja za vodu kao i strajkaca u satorima pored javnih performansi nisu pokazali ni najmanji interes da vide postrojenje,upoznaju se sa radom i trenutnom problematikom i da se izdignu iznad dnevno politickih dobijanja poena.

    pozdrav Nenad Obradovic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *