Press "Enter" to skip to content

Pomoćnik gradonačelnika Radišić kao i jedan broj direktora ne žele da obaveste javnost o projektu “Zajednici zajedno”

Pratite nas
Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

Tačno je dve nedelje od kako smo pokušali da molbom upućenoj pomoćniku gradonačelnika Dušku Radišiću saznamo šta se dešava sa projektom “Zajednici zajedno” na osnovu kog je kompanija NIS sa ukupno 12,5 miliona dinara podržala osnovne škole na teritoriji grada Zrenjanina. U samom projektu je i zrenjaninski IKT klaster koji je odgovorio na naše pitanje i to možete pročitati u tekstu “Zrenjaninski IKT Klaster obezbedio 20 IT setova za 20 škola”.

U međuvremenu smo pokušali da kontaktiramo i direktore osnovnih škola, ali smo i tu naišli na zid ćutanja, sem osnovne škole u Lazarevu, odakle smo počeli sa ovom temom, kao i škole u Perlezu, gde se direktorica odazvala na naš poziv i dala nam sve potrebne informacije o stanju projekta u ovom naseljenom mestu.

POVEZANI TEKSTOVI

Ovim putem apelujemo na gospodina Radišića i ostale direktore osnovnih škola koje su dobile sredstva da prekinu zavet ćutanja i javnosti pruže odgovore na pitanja koja smo u molbi postavili i pomoćniku gradonačelnika.

foto:zrenjanin.rs

Liked it? Take a second to support Redakcija on Patreon!

One Comment

  1. Nikola Nikola мај 14, 2019

    Neznam šta to nama NIS poklanja kada nas je opljačkao i danas nas pljačka po oxnovu naftne rente? U normalnim državama naftna renta se kreće i do 25% , dok je kod nas mizernih 3%. Da je na primer naftna renta 10% naš grad bi u poslednjih 10 godina bio bogatiji za najmanje 200 miliona Evra. To govori da ta akcija i slične akcije NIS predstavljaju prodavanje magle i čistu nebulozu. Peoblem je u tome da nemamo prave ljude na vlasti koji bi se borili da se ta velika nepravda ispravi, nažalost svih nas koji živimo u ovom gradu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *