Press "Enter" to skip to content

Pokušali smo da dobijemo odgovore od “Sinerteka” o radu postrojenja za prečišćavanje vode

Pratite nas
Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

Pokušali smo da razgovaramo sa rukovodiocima postrojenja za prečišćavanje vode u Zrenjaninu, odnosno sa zaposlenim u firmi “Sinertek”, gospodinom Pivarskim, za koga nam je rečeno da je “glavni”.

Prvi korak je bio odlazak u samo postrojenje, međutim, na kapiji ove firme smo obavešteni da niko ne može bez dozvole da uđe i da je najbolje da probamo telefonski da se najavimo, ali portir ne sme da nam da broj telefona osobe kojoj bi trebali da se najavimo. Suludo.

Posle nekog vremena došli smo do broja gospodina Pivarskog, za koga nam je rečeno da je osoba koja može da nam odgovori na pitanja vezana za rad ovog postrojenja.

Gospodin Pivarski je ipak odlučio da nama postavi pitanja, “odakle nam informacija da će postrojenje proraditi polovinom juna”, kao i to “odakle nama njegov broj telefona”. Nakon pokušaja da mu objasnimo da 80 000 ljudi čeka odgovore na pitanja oko postrojenja, dobili smo jedan odgovor – da njemu ne pada na pamet da nam odgovara na pitanja.

Vrlo interesantan odnos prema javnosti od čijeg novca je firmi gospodina Pivarskog, a iz republičkog budžeta, isplaćena “pozajmica” u iznosu od 67,5 miliona dinara, a sve u svrhu pokretanja ovog “kiklopa”.

Nameće se zaključak da su građani u obavezi da plate i da ne pitaju ništa.

2 Comments

  1. Pera Pera јун 18, 2019

    Bahata SNS gamad…!!!

  2. Babić Babić јун 18, 2019

    Ima tu posla za tuzioca

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *