Press "Enter" to skip to content

Pokret “Metla 2020” za pomoć najstarijim sugrađanima

Zbog problema sa koronavirusom i uvođenja vanrednog stanja u zemlji, Pokret METLA 2020 – Zrenjanin obustavlja sve političke aktivnosti vezane za sam izborni proces, pa samim tim i prikupljanje potpisa za lokalne izbore. Lično se zahvaljujem svim građanima koji su u roku od tri dana dali 600 potpisa za listu METLA-2020 BORBA ZA VODU, VAZDUH, ZEMLJU- Sandić Zoran i time pokazali odlučnost, hrabrost i želju da promenimo stvari u našem gradu i zajedno se borimo za smenu ove loše i nesposobne lokalne vlasti.

Situacija sa koronavirusom je ozbiljna i svi moramo uzeti maksimalno učešće nezavisno od toga kojoj političkoj stranci pripadamo da pomognemo da ova situacija prođe što bezbolnije za sve građane našeg grada. Sada moramo biti svi složni, svi kao jedan, sad moramo svi biti Srbija jer je zdravlje građana najvažnije. Pokret METLA 2020 Zrenjanin pruža punu podršku svim zdravstvenim radnicima u našem gradu jer će baš na njih pasti najveći teret i odgovornost. Imamo zdravstvene institucije kakve imamo, tehničku opremu na ne baš zavidnom nivou ali zato imamo kvalitetno zdravstveno i pomoćno osoblje i u njih se uzdamo u ovom momentu.

Pokret METLA 2020 Zrenjanin između ostalog čini i mnogo mladih aktivista i želimo da pružimo pomoć onima kojima je potrebna, a pre svega najstarijim sugrađanima u odlazak u pekaru, prodavnicu ili apoteku. Svima onima kojima je takva vrsta pomoći potrebna mogu nas pozvati na broj 023/605-191  ili preko naše Fejsbuk stranice.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *