Press "Enter" to skip to content

Osveta investitora Nenada Obradovića

Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

Investitor koji gradi postrojenje za prečišćavanje vode u Zrenjaninu juče se obratio novinarima RTV Santos. Podsećamo vas da smo pokušavali u više navrata da stupimo u kontakt sa investitorom, ali bezuspešno. Očigledno je da pojedine medijske kuće imaju protekciju.

Nenad Obradović, koji se izdaje za investitora ovog posla, rekao je juče RTV Santos-u da zbog dihtunga, koji se specijalno prave u Parizu, moramo čekati na vodu do polovine sledećeg meseca. Iako je i predhodnih nekoliko datuma izrekao gospodin Obradović, javnost očigledno neće saznati zašto ti rokovi nisu ispoštovani, kao ni to zbog čega se oprema ili repromaterijal poručuju tako da svake nedelje nešto kasni.

Iz izjave gospodina Obradovića, u delu gde govori o datumima, jedna rečenica para uši građanima Zrenjanina. “Gradonačelnik nas svakodnevno zove i interesuje se, i on je nezadovoljan, i to je opravdano, ali i mi smo nezadovoljni  jer smo stajali dve godine zbog administrativnih problema”. Stiče se utisak da su nova kašnjenja možda svojevrsna osveta investitora građanima Zrenjanina i njegovoj upravi.

Predsednica Vlade, Ana Brnabić, od koje smo tražili da reaguje, rekla nam je da će doći u Zrenjanin, i to direktno u postrojenje, gde će tražiti odgovore na sva pitanja, kao i to da građani Zrenjanina bez daljih odlaganja dobiju pijaću vodu.

foto: printscreen

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *