fbpx Press "Enter" to skip to content

ODRŽANA 13. SEDNICA SAVETA SREDNjOBANATSKOG UPRAVNOG OKRUGA

NAČELNICA SREDNjOBANATSKOG UPRAVNOG OKRUGA SNEŽANA VUČUREVIĆ ODRŽALA JE DANAS 13. REDOVNU SEDNICU SAVETA UPRAVNOG OKRUGA KOJOJ SU PRISUSTVOVALIU ČLANOVI SAVETA:


Gradonačelnik Grada Zrenjanina Simo Salapura, predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović, predsednik opštine Nova Crnja Vladimir Brakus i pomoćnici predsednika opštine Žitište Edit Sarka i predsednika Novog Bečeja Milan Stojšin.


Na sednici su razmatrane aktuelne teme vezane za najnoviju epidemiološku situaciju i funkcionisanje lokalnih samouprava Srednjobanatskog upravnog okruga u novonastalim uslovima.

Epidemiološka situacija u Okrugu je vanredna i nepredvidiva jer je sve veći broj zaraženih osoba na dnevnom nivou a poseban problem predstavlja oboljevanje zdravstvenih radnika i drugih zaposlenih u zdravstvenim ustanovama. Na nivou Okruga, prema podacima Zavoda za javno zdravlje, sa današnjim danom ukupno je 3143 aktivnih slučajeva. Najviše zaraženih je u Zrenjaninu – 2299, Žitištu – 219, Novom Bečeju – 398, Novoj Crnji – 112 i Sečnju – 115 osoba.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *