fbpx Press "Enter" to skip to content

Naprednjaci nasilno upali u zgradu Gradske uprave u Šapcu

Članovi Srpske napredne stranke upali su,u zgradu Istorijskog arhiva u Šapcu u kojoj se nalazi kabinet gradonačelnika Zelenovića.

foto:N.Kulačin

Naprednjaci predvođeni dr Aleksandrom Pajićem su danas oko 15 časova upali u zgradu GU i prema njihovim rečima ne nameravaju da izađu. Nejasno je zašto policija nije reagovalakaže Nenad Kulačin za naš portal.

Ovde branimo dostojanstvo grada, gradonačelnik Zelenović promoviše ovaj grad vandalizmom, nasiljem kojim se svakodnevno bavi u Beogradurekao je novinarima dr Pajić.

Takođe dr Pajić je istakao da će do daljnjeg ostati u prostorijama u GU, sve dok ovaj grad ne dobije mnogo drugačiju vlast, odnosno ljude koji neće nasilno preuzimati vlast.

Ostaje nejasno zašto policija već nije reagovala ali i da li ovaj čin ima bilo kakve veze sa današnjom posetom ministra policije dr Nebojše Stefanovića.

Takođe, ostaje nejasno i to da li jedna pravila važe za pripadnike naroda i opozicije a druga za naprednjake…

Poslanici, odbornici i članovi Srpske napredne stranke organizovali su akcije po raznim gradovima po Srbiji, i to tako što ulaze u zgrade opština i gradova sa idejom da, kako kažu, “čuvaju institucije od nasilja opozicije”.

Izvor:Podrinske/N.Kulačin

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *