Press "Enter" to skip to content

METLA na lokalnim izborima

Kako je najavljeno, Pokret METLA izlazi na predstojeće izbore. Uprkos tome što će oni biti krajnje neravnopravni, ne vidimo drugačiji način da se suprotstavimo ovoj pogubnoj vlasti. Bojkot je legitimno sredstvo, pod uslovom da postoji značajna podrška građana spremnih na svakodnevne ulične proteste, javne tribine, blokade institucija i saobraćajnica. Za to nema dovoljno energije među građanima, bar za sada. Zato ćemo zrenjanincima ponuditi da na Izborima 26. aprila zaokruže ime naše liste:
METLA 2020 – BORBA ZA VODU, VAZDUH, ZEMLjU – Zoran Sandić


Zašto METLA?
Zato što Zrenjanin zaslužuje mnogo bolju vlast, a ne ovakvu, koja se krije iza imena svog lidera, jer sami sebi ne veruju.


Većina sugrađana smatra da je nedopustivo da sadašnja neodgovorna vlast nastavi da upravlja Gradom, jer nisu ispunili obećanja i nisu rešili nijedan od velikih problema u gradu.
Pokret METLA podržavaju dva sindikata, udruženje poljoprivrednika i veliki broj uglednih pojedinaca. U najavama je mnogo šira podrška. Građani nam veruju i vide u „Metli“ nešto novo, originalno i hrabro. METLA je nov pokret koji donosi novu energiju. Stalni rast našeg rejtinga to i potvrđuje.


METLA nema profesionalne političare. Našu listu čine mlađi, stručni, afirmisani i nekompromitovani sugrađani.


Zato je METLA pravo rešenje za naš grad! Recite DA – stručnim, hrabrim i odgovornim, za koje je opšti interes uvek ispred ličnog i partijskog.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *