fbpx Press "Enter" to skip to content

“Metal Party” u klubu Mitraljez: Neman, Haste, Forgotten Scream, Sides

U petak, 12. jula, klub Mitraljez je priredio bogat program za ljubitelje metala, pa ćemo tako ovoga puta imati priliku da slušamo uživo Neman iz Beške, Haste iz Vrbasa, Forgotten Scream iz Zrenjanina i Sides iz Beograda kao specijalne goste.

Sastav Neman oformljen je krajem 2017. godine, 2019. godine izbacuje prvi EP pod istoimenim nazivom za “Hardwired records” i donosi novu energiju domaćoj HC/thrash metal sceni, uz tekstove na srpskom.

Sastav Haste nastao je 2014. godine i neguje thrash/death metal zvuk. Decembra 2017. godine izbacuju prvi EP pod nazivom “Suffer is Beneath”, a rad na debitanskom albumu je u toku. Ove godine su na nastupili i na Exit festivalu (Explosive stage).

Zrenjanincima već dobro poznati metalcore/death metal sastav Forgotten Scream ponovo će demonstrirati svoj raskošni talenat, dok čekamo njihov drugi album “Hourglass”.

Metalcore/djent sastav Sides iz Beograda je do sada izbacio nekoliko obećavajućih singlova “Essence”, “Voices”, “Bloom” i poslednji “Quiet Soul” i predstavlja već pravo osveženje na sceni.

Start: 21h

Upad: 200 rsd

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *