Press "Enter" to skip to content

Kuda „krivuda“ trasa autoputa Beograd-Zrenjanin: Šta su činjenice, a šta tvrde zvaničnici (VIDEO)

Pratite nas
Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

Prilikom prodaje imovine PKB-a, država je prodala Al Dahri i zemljište koje je prema postojećem planu planirano za izgradnju autoputa Beograd-Zrenjanin, otkrili su novinari Insajdera u serijalu „Prodaja“.

Zvaničnici su na različite načine odgovarali o ovome, a čak su iznošene i dužine trase i cena. Dokazi objavljeni u serijalu Insajdera su, po svemu sudeći, doveli do toga da država odustane od postojećeg plana, jer su – uprkos zvaničnoj dokumentaciji – predstavnici vlasti više puta tvrdili da trasa budućeg autoputa neće prolaziti kroz zemljište prodato Al Dahri, odnosno da država neće morati da otkupljuje zemljište koje je nedavno prodala, ali sada po uvećanoj ceni.

Ipak, na pitanje Insajdera na koji način će to biti izbegnuto, ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović ne daje konkretan odgovor, već navodi da trasa neće ići preko prodatog zemljišta.

Šta tvrde predstavnici vlasti, a šta su činjenice, kako su predstavnici vlasti različito odgovarali na pitanja Insajdera pogledajte u prilogu.

Prenosimo:Insajder

Liked it? Take a second to support Redakcija on Patreon!

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *