Press "Enter" to skip to content

Kino klub Zrenjanin: Radionica ultrakratkih video klipova

Pratite nas
Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

Obaveštavamo vas da su u toku prijave za Vine’s Not Dead – radionicu ultrakratkih video klipova, koja će se održati 2. jula u Zrenjaninu.


Iako kratkog veka, društvena mreža Vine, na kojoj su se postavljali video klipovi od 6 sekundi, ostavila je veliki trag u pop kulturi. Na radionici istražujemo šestosekundnu video formu i njene estetske i narativne domete. Klipovi nastali na radionici će biti montirani u eksperimentalni kolaž i prikazani 2. jula uveče u sklopu filmskog programa Kratko i jasno, koji je posvećen amaterskom i uradi-sam filmu. Ovaj program organizuju Kino klub Zrenjanin i Udruženje Satibara (Beograd), u sklopu festivala Na sopstveni pogon Nezavisne kulturne scene Srbije. Radionicu vode dramaturškinja Galina Maksimović (KKZR) i rediteljka Marija Rodić (Satibara). 


Radionica je otvorena za mlade od 15 do 30 godina, a učešće je potpuno besplatno. Polaznicima će biti obezbeđena i oprema za snimanje. Prijave se šalju na kino.klub.zrenjanin@gmail.com do 30. juna, a u prijavi je potrebno navesti ime, prezime i godište. 

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *