fbpx Press "Enter" to skip to content

Juče je u Zrenjaninu neku od doza vakcine primilo 1.079 građana

Po prvi put vakcinisano više od hiljadu Zrenjaninaca u jednom danu, ukupno do sada dato 33 hiljade doza, apeluje se na strpljenje.


Prema najnovijim podacima Doma zdravlja “Dr Boško Vrebalov” juče je u Zrenjaninu broj vakcinisanih u jednom danu po prvi put premašio cifru od hiljadu i ukupno je neku od doza vakcine primilo 1.079 građana. Među njima je bilo 180 bez prethodnog zakazivanja, koji su vakcinu kineskog proizvođača “Sinofarm” primili na punktu u hali “Medison”. Na punktovima u hali i u objektu nekadašnje Specijalističke poliklinike juče je dato 653 “Sinofarm” vakcina i 426 proizvođača “Fajzer”.


Grad Zrenjanin, kao i druge lokalne samouprave u Srbiji, juče je izašao u susret građanima i organizovao vakcinaciju građana bez prethodnog zakazivanja. Odziv građana veći je od očekivanog i u takvoj situaciji formiran je duži red, a slični prizori mogli su se videti i u drugim gradovima. Imunizacija se u Zrenjaninu vrši na punktovima u hali sportova “Medison”, gde takođe dolaze i građani koji su se prijavili putem portala eUprava i čija imunizacija se odvija po ustaljenom redosledu.

Comments are closed.