Press "Enter" to skip to content

JANKOV: Građani da “skinu” lance!

Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

Urednik portala “ZRENJANIN DANASAleksandar Jankov je tokom prepodneva izveo performans na temu pijaće vode u Zrenjaninu.

Tom prilikom je podneo zahtev Gradskoj upravi da odgovori građanima na pitanja oko postrojenja za prečišćavanje vode, i razjasne sve nedoumice oko toga kada će građani Zrenjanina dobiti ispravnu vodu za piće.

PITANJA ZA GRADONAČELNIKA

Molim vas da iskoristite svoj autoritet u rešavanju problema pijaće vode, I da kao gradonačelnik svih građana javnost dobije odgovore na sledeća pitanja:

 1. MEŠOVITA KOMISIJA – U interesu svih građana je da saznamo da li ova komisija formirana, ako jeste ko su njeni članovi? Ukoliko nije da li I kada će biti formirana I ko će biti njeni članovi?
 2. STRUČNI NADZOR – Takođe je veoma bitno da građani saznaju ko je vršio stručni nadzor tokom izgradnje postrojenja za prečišćavanje vode, da li je to neka institucija ili pojedinci, I ko su oni imenom I preziemenom?
 3. KVALITET VODE – Da li postoje validni rezultati kvaliteta vode koji su rezultat ispitivanja tokom probnog perioda, koji još uvek traje, I da li će javnost dobiti na uvid ta ispitivanja I rezultate, I kada?

U nastavku pogledajte video snimak događaja, kao i fotografije.

5 Comments

 1. Đerđ Šagi Đerđ Šagi 17 априла, 2019

  Bravo. Ovo je već ne znam koji put da se odgovorni o ovom gorućem problemu izjasne, ali nažalost, do sada smo ostali bez iskrenog i prihvatlhivog odgovora. Dokle da čekamo još!?? ?? Što je mnogo je. Najiskrenije mislim da zaslužujemo, ali iskrenog odgovora.

 2. Gradjanin Gradjanin 17 априла, 2019

  Neka pita njegove drugare iz DS što nisu obezbedili vodu za vreme decenijske vlasti.

 3. Smiljana Smiljana 17 априла, 2019

  Zasto samo ovaj decko stoji tu sam i pita se na nas sve? Zasto on sam?Kad god je bio organizovan miting na ovu temu stotinjak ljudi nije brojao. Kao da se nikog ne tice. Probudite se zrenjaninci !!!!

  • Nikola Nikola 19 априла, 2019

   Zanimljivo je kako optuzujete ovu vlast za vodu. Zapitajte se sta je radila predhodna vlast sa vodom !? Ovi su napravili fabriku danas. 30 god Zrenjanin nema vode,cutali ste,niste nista govorili,odjednom kad je krenulo da se sredjuje,vama ne odgovara.
   Bolje cutite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *