Press "Enter" to skip to content

Janjić: Analize vode odlične, radimo na rešavanju problema sa pritiskom

Sa izuzetno velikim razlogom za optimizam želim da poručim građanima Zrenjanina da smo napokon uspeli da prečistimo vodu. Iako je zabrana još uvek na snazi raduje to što smo uspeli smo da je stavimo u okvire koje nalažu Zakon i Pravilnik. Ova informacija je od izuzetnog značaja za sve građane. Smatram da baš sada, u ovoj teškoj situaciji, kada se cela država nalazi u vanrednom stanju zbog pandemije koronavirusa, građanima mogu da saopštima da smo na korak od skidanja zabrane. Moji saradnici i ja, i pored svih nedaća i sabotaža na koje smo nailazili pri reševanju ovog problema, radimo danonoćno na sledećem koraku. A to je dugo očekivano skidanje zabrane. U prethodnom periodu je bilo najava da će ovaj problem biti rešen. Sada, međutim, imamo rezultat koji nam jasno pokazuje da smo uspeli da napravimo ozbiljan pomak piše u saopštenju.

Gradonačelnik se takođe osvrnuo i na aktuelni problem sa pritiskom u mreži, u saopštenju piše da je u toku rešavanje problema sa pritiskom u mreži i da će vrlo brzo i on biti rešen.

“Takođe želim da poručim građanima da radimo na hitnom rešavanju problema vezanog za pritisak vode u mreži. Iskreno žalim što nam se ovaj problem dešava sad u sred pandemije. Međutim, isto tako verujem da ćemo i ovaj problem uspešno rešiti. Očekujem da će u skorijoj budućnosti Zrenjaninci imati normalno i kvalitetno vodosnabdevanje. Mnogi će pitati zašto ranije nije rešen problem oko pritiska. Moram priznati da smo imali mnogo problema sa postrojenjem za preradu vode. Takođe, imamo i velike gubitke u samoj mreži. To je takođe problem kojem ćemo se posvetiti u što hitnijem roku. Sada se sa razlogom nadam da će svi problemi u veoma kratkom roku biti rešeni na zadovoljstvo svih građana” istakao je Čedomir Janjić.

Podsećamo da je u toku vikenda veliki broj građana uputio žalbu JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Zbog ovih oscilacija pritiska u mreži JKP “Vodovod i kanalizacija” uputio je zahtev odgovornima u postrojenju da što je pre moguće ovaj problem reše.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *