0

IZVEŠTAJ SA VEČERAŠNJEG PROTESTA U ZRENJANINU (FOTO+VIDEO)

Danas je u Zrenjaninu drugi put po redu održan protest i šetnja pod nazivom “1 od 5 miliona” uz prisustvo velikog broja građana.

Na večerašnjem okupljanju su govorili:
Nenad Kulačin, novinar i kolumnista
Ivan Olujić, student

Nenad Kulačin je u izjavi za naš portal rekao da Srbiju posle režima Aleksandra Vučića vidi kao zemlju šansi, kao i to da se nada da više nikada građani Srbije neće živeti u strahu, kojim danas vlada Aleksandar Vučić.

Takođe gospodin Kulačin je izjavio da su sve učestalije pretnje lokalnim novinarima koji se usude da izveštavaju objektivno o radu lokalne vlasti i da je Zrenjanin jedan od na žalost loših primera gde su sve učestaliji pokušaju da se “ućutkaju” oni koji žele da istina izađe na videlo. Bavljenje novinarstvom je težak posao ali ujedno i lep da bi se radio za džabe što je uglavnom slučaj sa lokalnim portalima i novinarima uopšte, moja poruka je da ne odustanu i da se borba za istinom uvek isplati izjavio je Kulačin.

Večerašnji protest je okupio veći broj građana nego prošlog četvrtka, ovo je pokazatelj da građani Srbije i Zrenjanina ne žele da trpe diktaturu Srpske napredne strankekažu okupljeni građani.

Radnici “Pošte” su kao i prošlog četvrtka bili među okupljenim građanima.

Ostavite komentar