fbpx Press "Enter" to skip to content

Izjava Dragana Šašića povodom današnjeg privođenja

Povodom današnjeg privođenja zrenjaninskog novinara Dragana Šašića portal Zrenjanin danas prenosi njegovu ekskluzivnu izjavu o ovom događaju.

Gospodin Šašić je našem portalu dostavio i kopiju svoje izjave koju je danas dao u Policijskoj upravi u Zrenjaninu, koju na njegov zahtev prenosimo u celosti.

Poštovani čitaoci da li je ovo pritisak na novinare procenite sami.

4 Comments

 1. Kokule Kokule 24 јануара, 2019

  Koji je Sasic novinar? Upao u bolnicu na odrzavanje preko veze nesposoban za bilo sta a vidi ga sad novinar! Stranacki napredovao ali umno ne!

  • Djakon Djakon 27 јануара, 2019

   Koji je ovo glup komentar. Ne govori se o novinaru, nego o ozbiljnim optužbama na rad pojedinih policijskih službenika. Ne znam kako je on napredovao kao novinar, ali vidim kako su napredovali Vulin, Gašić, Stefanović, Đurić, Vučić…

 2. Mile Mile 25 јануара, 2019

  Stići će ga verovatno sudbina svih ostalih novinara, koji su se drznuli, da napišu istinu o SNS banditima. Samo njegovo privođenje, umesto privođenje narko dilera je već jasan znak, da se vlast ne razračunava sa kriminalom i kriminalcima, već sa onima, koji obelodane istinu o njima.

 3. Bahus Bahus 25 јануара, 2019

  dragan šašić Babuli – potpredsednik Gradskog odbora Republika sake partije u Zrenjaninu. dragan šašić Babuli – član gradskog veća zadužen za socijalna pitanja. dragan šašić Babuli – građanski aktivista. dragan šašić Babuli – novinar. A Maja Marković (Martinović) , beše??? Nemoj da se zezamo… Zato smo tu gde i jesmo…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *