Press "Enter" to skip to content

Izabrano novo rukovodstvo Zrenjaninskog odbora Zelene stranke

Pratite nas
Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

U subotu, 03. avgusta, u Zrenjaninu je održana sednica GO Zelene stranke. Uz prisustvo predsednika Izvršnog odbora, Marka Bingulca, i zamenice predsednika stranke, Branislave Jeftić, na pomenutoj sednici je za novog predsednika odbora izabran Aleksandar Jankov, novinar i poznati građanski aktivista iz Zrenjanina.

– Zelena stranka se već godinama dosledno zalaže za rešavanje ključnih životnih pitanja za svakog čoveka i za celu zajednicu. Već smo sarađivali na nekim projektima i pošto su jedina stranka koja se iskreno bavi pitanjima zaštite životne sredine, logično je bilo da zajednički interes – zdravlje ljudi, ubuduće branimo zajedno – izjavio je Jankov prilikom učlanjenja u Zelenu stranku.

– Trudićemo se da Zelena stranka uključi što više Zrenjaninaca u svoj rad, kako bi u narednom periodu postala vodeća stranka u Zrenjaninu – istakao je Jankov.

Pored Jankova, na jučerašnjoj sednici imenovani su i potpredsednici odbora Gizela Kiš i Jovan Milošević, i predsednik Izvršnog odbora GO Zrenjanin Bojan Pavić.

Dosadašnji predsednik odbora, Miroslav Poznić, pored daljih aktivnosti u okviru gradskog odbora u Zrenjaninu, svoj angažman u Zelenoj stranci nastaviće i učešćem u radu drugih organa stranke na nacionalnom nivou. Ovim putem zahvaljujemo mu se na svim aktivnostima koje je, kao dosadašnji predsednika zrenjaninskog odbora, organizovao u proteklom periodu.

Gradski odbor Zelene stranke u Zrenjaninu

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *