fbpx Press "Enter" to skip to content

Instant Karma predstavila novi singl i spot – “Svemirske Boje”

Zrenjaninski sastav Instant Karma objavio je novu pesmu “Svemirske Boje”, prvi singl sa novog albuma “Buda sa krova”.

“Svemirske boje” je prvi singl spot sa novog Karminog albuma “Buda sa krova” koji će se pojaviti krajem 2019.

O albumu

“Radili smo dugo na njemu, kada mislim dugo ne mislim ispeglano jer mi smo ipak rock n roll band, istraživali novim zvukom, novim instrumentima i novim producentom na 14 novih pesama. Sve to se čuje na Svemirskim bojama ali “Buda” pun je iznadjenja i suguran sam da će to biti naš “Sgt Pepper” i da će nadmašiti “Metamorfozu” iz 2001.” rekli su iz benda.

O bendu

“Kako god nova Karma ima svoj zvuk i drugačiji je od svega što se svira kod nas. 30 godina nas trpaju u neke kategorije, te pub band, Vojvodjanski pop, R’n’B, brit pop, psihodelični rock beatles ili stones, itd. Ali to je samo Instant Karma iz srednjeg Banata malog Zrenjanina, i mislim što se rock n rolla i cele scene tiče stižemo “u Pravi čas” (ujedno to je i naziv sledećeg singla) u pravi čas za vas i nas.”

O spotu…

“Spot je sniman u napuštenoj fabrici Slavica, a Zrenjanin je pun napuštenih fabrika jer je nekad bio radnički grad a sad je sirotinjski. Nikita Dujin i ekipa su ga odlično snimili, bez ikakvih gluposti i dodataka, jer kao što rekoh, mi smo rock n roll band”.

Video produkcija: Ivan Nikita Dujin, snimatelji: Jovan Mošorinac & Vanja Tomić, muzička produkcija:Ivan Nikita Dujin, Branislav Kokora, Lazar Babić, mix: Lazar Babić, snimak i edit: Branislav Kokora, mastering: Ivan Nikita Dujin, snimano u studiju: Plejs za Probe/Zrenjanin/oktobar 2019

A Instant Karma su: Aleksandar Janković – vokal, Saša Koso – gitara, Branislav Kokora – gitara, Uroš Stanković – bass gitara i Nebojša Durmanović – bubanj.

Prenosimo: trecisvijet.com

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *