fbpx Press "Enter" to skip to content

Havarija na vodovodnoj mreži otežava saobraćaj

Zbog havarije u ulici Radnoti Mikloša tri dana je otežan saobraćaj u ovom delu grada.

Havarija na vodovodnoj mreži izazvala je saobraćajni kolaps, poslednjih nekoliko dana zatvoren je saobraćaj u ulici Radnoti Mikloša, ovo u mnogome otežava saobraćaj u ovom delu grada. Stanovnici okolnih ulica tvrde da su se žalili JKP “Vodovod i kanalizacija”, međutim nisu znali da im kažu kada će ovaj deo ulice biti otvoren za saobraćaj.

Kontaktirali smo Sinišu Gajina koji je u “Vodovodu” zadužen za informisanje javnosti i dobili odgovor da se ubrzano radi na rešavanju ovog problema.

Sve je proceduralno komplikovano i trenutno se radi na rešavanju problema, kada bude preciznijih informacija građani će biti obavešteniporučuje Gajin.

U međuvremenu saobraćaj se odvija okolnim ulicama što predstavlja veliki problem, posebno zbog gradskog prevoza koji prolazi ovim delom grada.

3 Comments

  1. Marko Marko 28 јула, 2020

    Jos samo da vodovod i kanalizacija kazu zbog cega u Zrenjaninu opet nema vode i sta je razlog tome jel je ovo razlog sto nema vode u Zrenjaninu ili vasa nemogucnost da vode ima stalno resite tu vodu vise

  2. Johntra Johntra 28 јула, 2020

    Više od godinu dana im je trebalo da se udostoje da vide zašto put propada! Stavili znak i boli ih uvo. Sad odjednom havarija! Ajde!?

  3. […] 28. jula smo se prvi put obratili “Vodovodu” sa pitanjem kada će biti gotovi radovi, tada je Siniša Gajin odgovrio da je sve je proceduralno komplikovano i trenutno se radi na rešavanju problema, kada bude preciznijih informacija građani će biti obavešteni. […]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *