fbpx Press "Enter" to skip to content

Hanibal Kovač: Drumska onanija

Da je politika u Srba opšti seks, to već svi znamo! Ko koga i kad „natengeri“, više nije ni bitno, jer u Balkanskom, političkom seksualnom loncu, niti ima pravila, niti izuzetaka. Kad gle čuda i što bi Karađorđe rekao „Nuto kurca i Petra Dobrnjca“, ima jedan izuzetak u liku i delu Aleksandra Prvorođenog, koji se gnuša seksualnih političkih igara, ne želeći ni po koju cenu da se sučeli „tet a tet“ sa branšom, političkom dakako, koja neguje razne i drugačije političke seksualne igre. Rekli smo, ponavljam, da je politika seks, koji pojedinca može da dovede do neslućenih orgazmičnih visina. Ali, naš izuzetak i egzemplar, Aca Srbin Prvorođeni, se vrlo lukavo, kada je reč o tim seksualnim igrama, opredelio za onaniju, te tako sigurno i bez kiksa, može sebe, u svakom trenutku da zadovolji ali i da nameni kome god hoće.

Vrlo pametno i lucidno je sopstvenu onaniju, političku dakako, namenio svesrpskom življu a zluradi bi rekli, po glavi stanovnika. Pošten je to stav, jer, hvala je Bogu, još uvek nema penetracije, što ne znači da je neće jednoga dana biti, kada se pendreci budu isukali i ne daj Bože, koji metak zaista opalio. Onanija je i medijska i politička, da imamo najveći BDP u regionu, da imamo prosečnu platu 540 eura, da se penzije povećavaju i da smo najbolja zemlja u Evropi za investicije. Vrhunac onanije Ace Srbina je „njegov lični poklon“ regionalnog puta i njegovo lično pregalaštvo da, eto, u 21. veku i građani Ljiga dobiju saobaćajnicu dostojnu vaskolike Evrope, koja iste ima još od 1936. Čak ni Orban, Lukašenko a ni brat Erdogan, ne mogu da se pohvale takvim drumskim uspesima, te da se miloklizno i slavodobitno u činu svečanog otvaranja provozaju njima. Zamislite Angelu Merkel, da otvori neki autoban, između Braunšvajga i Halpštata i da likuje kako je to istorijski momenat za Nemačku! U Acinoj onaničnoj maniji je samo nebo granica. Obećava nam heliotenkove, kineske leteće automobile i uskoro, nadamo se i prvog Srbina na Mesecu. On se pita za sve, krštava drumove „Miloš Veliki“ a u planu je još jedan drumski poduhvat pod radnim nazivom „Vožd Karađorđe“. Iz pouzdanih izvora sam čuo, da će se uskoro izgraditi i deonica puta, konačno, između Rume i Šapca i slavodobitno će nositi ime „Uroš nejaki““.

Hvala je Bogu, da imamo glavešinu sklonu onanijama, medijskim i političkim i uskoro treba očekivati predivna, nova drumska otvaranja, nešto poput mladih gorana, kada pošumljavaju Srbiju. Tito je bio mala beba sa drumovima i prugama a la „Brčko – Banovići“. Neće Acika, siguran sam, da izonaniše neki drum Kraljevića Marka, jer jebi ga, voleo je da ore drumove!

P.S.

Da vam prevedem, reč je o čistom političkom izdrkavanju Prvorođenog Ace Srbina, sve u cilju opsenjivanja prostote, jada i primitivizma, koji je nabujao u sve luđoj Srbiji!

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *