1

Gradska uprava kupuje nove automobile

Početkom ovog meseca Gradska uprava grada Zrenjanina je otvorila postupak javne nabavke male vrednosti za kupovinu 5 (pet) putničkih automobila.

Po karakteristikama i tehničkoj dokumentaciji vidi se da je dobavljač u obavezi da u svom vlasništvu ili zakupu mora da ima ovlašćeni servis za vozila za koja podnosi ponudu, u sedištu mesta naručioca ili na udaljenosti ne većoj od 25 km, takođe da u svom vlasništvu ili ugovorom o zakupu mora da ima ili da obezbedi minimum jedno šlep vozilo.

KARAKTERISTIKE VOZILA

KARAKTERISTIKE VOZILA

Odluka o dodeli ugovora je doneta 19.02.2019 godine i ugovor je dodeljen firmi “Auto centar Cune” Doo iz Zrenjanina, a vredan je 5.999.940,00 dinara. Ovim ugovorom je zaključena kupovina pet putničkih automobima marke “Škoda” modela “Fabia Ambition 1.0 MPI“.

One Comment

  1. ovi totalno nemaju pojma. Sami prikazuju knjiški primer nameštanja nabavke i to najgluplji mogući, navodeći u potražnji sve od-do, gde je od-do raspon koje zadovoljava samo to jedno jedino vozilo na svetu. Odlučiti se za to vozilo mogu na osnovu raznih kriterijuma a ne ovako crtajući cunetovu škodu, dobro da i boju nisu naveli i koji miris da je instaliran unutra.

Ostavite komentar