Press "Enter" to skip to content

Gradska uprava kupuje nove automobile

Početkom ovog meseca Gradska uprava grada Zrenjanina je otvorila postupak javne nabavke male vrednosti za kupovinu 5 (pet) putničkih automobila.

Po karakteristikama i tehničkoj dokumentaciji vidi se da je dobavljač u obavezi da u svom vlasništvu ili zakupu mora da ima ovlašćeni servis za vozila za koja podnosi ponudu, u sedištu mesta naručioca ili na udaljenosti ne većoj od 25 km, takođe da u svom vlasništvu ili ugovorom o zakupu mora da ima ili da obezbedi minimum jedno šlep vozilo.

KARAKTERISTIKE VOZILA

KARAKTERISTIKE VOZILA

Odluka o dodeli ugovora je doneta 19.02.2019 godine i ugovor je dodeljen firmi “Auto centar Cune” Doo iz Zrenjanina, a vredan je 5.999.940,00 dinara. Ovim ugovorom je zaključena kupovina pet putničkih automobima marke “Škoda” modela “Fabia Ambition 1.0 MPI“.

Liked it? Take a second to support Redakcija on Patreon!

One Comment

  1. Zrenjaninac Zrenjaninac март 6, 2019

    ovi totalno nemaju pojma. Sami prikazuju knjiški primer nameštanja nabavke i to najgluplji mogući, navodeći u potražnji sve od-do, gde je od-do raspon koje zadovoljava samo to jedno jedino vozilo na svetu. Odlučiti se za to vozilo mogu na osnovu raznih kriterijuma a ne ovako crtajući cunetovu škodu, dobro da i boju nisu naveli i koji miris da je instaliran unutra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *