Press "Enter" to skip to content

Gradonačelnik Zrenjanina: Sve je spremno da se voda pusti u sistem

Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić potvrdio je u izjavi za RTV Santos da će zrenjaninci dobiti zdravu pijaću vodu do kraja meseca i da je do kašnjenja došlo zbog delova koji su trebali da se dopreme iz Izraela i Nemačke, kako tvrdi Janjić nema novih probijanja rokova.

Očekivanja su da će do kraja nedelje voda iz postrojenja biti puštena u sistem, plan je da se merenja vrše na svaka dva sata.

Vodovodna mreža je ispirana i radilo se na sanaciji delova gde je bilo curenja, međutim nije sve urađeno a najava gradonačelnika je da će se svi poslovi završiti posle rebalansa budžeta.

U prethodna 4 meseca pokazalo se da je voda dobra, da je pritisak stabilan za vodosbdevanje i da dodatnih rokova neće biti izjavio je Janjić za RTV Santos.

Izvor: RTV Santos

One Comment

  1. Nikola Nikola 18 јуна, 2019

    Šta je sa arsenom u vodi? Gradonačelnik to ne spominje a što je ključna stvar za ispravnost vode. Zbog toga je krajnje vreme da se prestane lagati narod i izaći sa pravom istinom bez politizacije i bez prodavanja magle. Građani Zrenjanina nisu maloumni i moći će da ustanove da li je voda ispravna i da li je onakva kako proizvođaći kažu. To znaći, voda koja curi iz česme u stanu ili kući je merilo za ispravnost vode. Druge priče ne piju vodu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *